×
Deposit
You are currently playing with an available Bonus Balance. This is in line with the Bonus Policy you accepted, please revert to our Bonus Policy for more information.

1. AVAA TILI

Se on nopeaa ja helppoa!

2. TUPLAA TALLETUKSESI

100 % talletusbonus aina €500 asti

3. PIDÄ HAUSKAA!

Pelaaminen voi viimein alkaa!

Jätetäänpä taas jaarittelut sikseen ja mennään itse asiaan: 

Uusin kampanjamme houkuttelee erityisesti uusia pelaajia ja ensitallettajia mielettömän makealla tervetuliaislahjalla. 100 % bonus ensimmäisestä talletuksestasi on nimittäin tosiasia, jonka äärellä tosipelaaja voi vain hymyillä. Lisäämme pelitilillesi 100 % pelirahaa ensimmäiseen talletukseesi aina 500 euroon asti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos pokerinaamasi kestää 500 euron talletuksen, lisäämme toiset 500 eekkeriä pelitilille, jonka jälkeen pelaaminen voi viimein alkaa. Kun pelitililläsi killuu tuhat euroa pelattavaa, ei aika pääse koskaan käymään turhan pitkäksi kotonakaan. Kuvittele esimerkiksi, jos valtiomme olisi yhtä fiksu ja antaisi verottajan tuplata ansiomme tasaisin aikavälein: taantuma olisi yhtä kuin mennyttä!

Hyödynnä talletusbonus sadoissa eri peleissä

Ja mitä näillä bonuksilla voikaan tehdä? No ihan mitä vain palvelussamme haluatkaan kokeilla! Kaikki pelimme ovat pelattavissa niin talletusbonuksella kuin myös ilmaisella pelirahalla. Mainittakoon vielä näin sivuseikkana, että useiden sivustomme pelien palautusprosentti on jopa 95 %. Voittojen valuminen virtuaaliseen rahanyssäkkääsi on vain ajan kysymys.

Peleistä puheen ollen, NettiArvan pelitarjonta on yhtä laaja kuin verottajan sääntökirja, paitsi että pelilistamme läpikäyminen on huomattavasti mieluisampaa puuhaa. Yli 200 peliä tarjoaa niin uusille kuin kokeneillekin ystävillemme takuulla jännittäviä uutuuksia sekä unohtumattomia klassikoita. Tarjonnasta löydät kaikki parhaat kortti-, kolikko-, arpa- sekä bingopelit. Jokaisella pelillä on oma uniikki teemansa, tarkoittaen sitä, että jokaiselle löytyy varmasti mieluistaan pelattavaa. Pelintekijät kehittelevät jatkuvalla syötöllä uusia pelejä, joista suorastaan hehkuu rakkaus ja intohimo ainaiseen kehittämiseen ja rakentamiseen: ota siis kaikki hyöty irti tarjouksestamme sekä pelintekijöiden palavasta luomisinnosta! Muista, että sivustomme tarjoamien bonusrahojen pelaamisessa pätevät tietyt säännöt: Kampanjamme casinobonus tulee kierrättää 35-kertaisesti ennen sen lunastamista pankkitilillesi.

Promotion Terms

Säännöt & ehdot

Minimitalletus: 10 €.
Suurin bonus: 500 €.
Tarjous koskee ensimmäistä talletusta.
Tarjous koskee vain uusia pelaajia.
Talletuksen vaativilla peleillä saadut voitot on kierrätettävä 35x.
Talletuksen vaativat bonukset on kierrätettävä 35x.

Copyright 2020- All Rights Reserved. The games on this website are powered and operated by Aspire Global International LTD., a Malta based company with registration number C42296 and having registered office at 135, High street, Sliema SLM 1548, Malta, which is a fully licensed operator under the Remote Gaming Regulations of Malta MGA/CRP/148/2007 issued on the 17 August 2009 (this license incorporates the previous licenses held by the Company and list the old license numbers with their license dates) and regulated by the Malta Gaming Authority. In Great Britain only, the games on this website are operated by AG Communications Limited, a Malta based company with registration number C48328 and having registered office at 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, which is licensed and regulated by the United Kingdom Gambling Commission (Under account number: 39483). The current status of operators license can be found at: Gambling Commission.

Gambling can be addictive, please play responsibly
Please contact:
https://www.begambleaware.org/ and  0808 8020 133 (UK)
https://www.problemgambling.ie/ and 089 241 5401 (Ireland)